Hoe laat ik potentiële werknemers mijn bedrijf of vacature zien?

Wervingsvideo

Een wervingsvideo kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Je wilt je bedrijf op een goede manier profileren voor nieuwe potentiële werknemers maar voelt je beperkt in de traditionele middelen, zoals de vacaturepagina of “over ons” pagina? Met een wervingsfilm laat je aan potentiële nieuwe werknemers op een laagdrempelige en krachtige manier zien waarom ze juist bij jouw moeten gaan werken. Op deze manier onderscheid jij je van andere werkgevers en wek je meer interesse bij sollicitanten! 

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Wervingsvideo laten maken

Dit is recruitment nieuwe stijl. Vandaag de dag is de potentiële werknemer veel meer geneigd om te kiezen voor jouw bedrijf en een zeer loyaal werknemer te worden als je hem centraal stelt. Laat zien hoe ontzettend leuk jouw bedrijf is en hoe onwijs interessant jouw vacature is. Je kunt alle leuke, nieuwe collega’s, de inspirerende werkplek, de geweldige sfeer op de werkvloer allemaal laten zien. Maar ook wat de vacature concreet inhoudt op dagelijkse basis. Een wervingsfilm is hier ideaal voor, omdat mensen zeer visueel zijn ingesteld en veel meer betrokken zijn bij video dan bij tekst. Zeker in de huidige corona omstandigheden is dit een ideale manier voor een eerste kennismaking. Je hoeft alle sollicitanten niet de werkvloer mee op te nemen en kunt op afstand afspreken.

Hoe werkt een Wervingsvideo laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Wervingsvideo laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Wervingsvideo.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media