Hoe kan ik iemand op afstand coronaproof feliciteren?

Verjaardagsvideo

Een verjaardagsvideo kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Door de huidige omstandigheden en de corona maatregelen kunnen we helaas geen verjaardagen vieren met elkaar. Maar toch willen we persoonlijk contact en laten weten dat we aan de jarige denken. Een verjaardagsvideo kan jouw persoonlijke felicitatie of die van de hele familie en vriendengroep overbrengen en de dag een speciaal tintje geven. En het is heel simpel. Neem allemaal zelf een video op en ik maak daar een mooi geheel van. Zo heb je een heel persoonlijk en uniek verjaardagscadeautje en ben je toch toch een beetje bij elkaar. En zo kunnen we toch de maatregelen handhaven en samen zo snel mogelijk weer terug naar de normale wereld.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Verjaardagsvideo laten maken

Maak een persoonlijk verjaardagskado met een jouw boodschap en felicitatie aan de jarige job of jet. En dat alles op afstand en hartstikke coronaproof. Je hele familie of vriendengroep neemt zelf thuis een leuke boodschap op met de telefoon en ik ga aan de slag om het om te toveren tot een leuk kadootje, de verjaardagsfilm. Maar ook als iemand geslaagd is, een kind heeft gekregen, een nieuwe baan of wat voor leuke reden dan ook om iemand te feliciteren. In deze tijd kunnen we wel wat extra persoonlijk contact gebruiken en goed nieuws krijgen. Of een steun in de rug bij een operatie of andere moeilijke periode zal een zeer positief effect hebben.

Hoe werkt een Verjaardagsvideo laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Verjaardagsvideo laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Verjaardagsvideo.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media