Hoe breng ik de ervaringen van klanten met mijn bedrijf over?

Testimonial video

Een testimonial video kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

De beste manier om iemand te overtuigen is niet door zelf een positief verhaal op te hangen over jouw eigen product of dienst, maar om iemand anders dit te laten doen. Als bijvoorbeeld een bestaande klant of iemand van jouw personeel dit doet, komt dit vele malen sterker over. Zo krijgt de kijken een positieve indruk en raakt sneller overtuigd om met jou zaken te doen.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Testimonial video laten maken

Een testimonial video heeft wat weg van een videoboodschap, maar het wezelijke verschil is dat niet jij als vertegenwoordig van jouw bedrijf je verhaal doet maar een van jouw klanten. Zij delen hun ervaringen met jouw bedrijf, jouw product of jouw dienst en overtuigen zo de potentiële klant om met jou zaken te doen. Dat is bewezen effectiever en komt vele malen krachtiger over. Want wie kan beter jouw product aanbevelen dan al die tevreden klanten die je al hebt. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een personeelslid aan het woord te laten over hoe fijn het is om bij jou te werken. Zo overtuig je de kijker met een heel persoonlijk en oprecht verhaal.

Hoe werkt een Testimonial video laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Testimonial video laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Testimonial video.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media