Hoe bereik ik mijn volgers het beste met video?

Social video

Een social video kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Social video kan worden ingezet op alle social media platformen en komt in alle soorten en maten. Maar social media heeft zijn eigen regels en voorwaarden. Alles moet sneller, korter en kleiner om zo het beste aan te sluiten bij jouw volgers en vrienden en ze zo effectief mogelijk te bereiken.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Social video laten maken

In principe is social video geen eigen type video. Alle soorten video van promotiefilms en productvideo tot instructiefilms kun je namelijk op social media plaatsen. Maar het wel z’n eigen regels, voorwaarden en eisen. Zo moet het vaak kort zijn, dus maximaal 1 minuut. Ook moet het snel to-the-point komen, omdat kijkers op social media vaak snel afgeleid zijn en doorgaan naar de volgende video. Dus je moet ze direct grijpen en duidelijk maken waarom ze moeten blijven kijken. Ook is er de discussie over verticale en horizontale video. Traditioneel wordt video altijd horizontaal of in landscape mode getoond. Maar veel kijkers op social media houden hun telefoon verticaal, dus video in portrait mode past simpelweg beter. Al met al komt er stiekem een hoop kijken bij het maken van video voor social media platforms.

Hoe werkt een Social video laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Social video laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Social video.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media