Video maken in covid-19 periode

Videoproductie en het coronavirus

Videoproductie en het coronavirus 1

Is het mogelijk om in coronatijd een video te laten maken?

Kort antwoord: jazeker!

De overheid heeft gelukkig bepaald dat videoproductie nog steeds mogelijk is ondanks Covid-19 en het coronavirus en er kunnen dus nog steeds video’s worden geproduceerd. Uiteraard moeten we voorzichtig zijn en er voor zorgen dat het veilig gebeurt. Omdat ik als Skyless Media maar een eenmanszaak ben, is het heel goed mogelijk om dit in een gecontroleerde omgeving dit te doen. Geen grote crew zorgt voor minder menselijk contact en maakt het zelfs in kleinere ruimtes mogelijk om anderhalve meter afstand te houden.

Door het ontsmetten van alle apparatuur, het goed wassen van handen en op afstand van elkaar te blijven kunnen we er samen voor zorgen dat er een mooi eindproduct komt, maar ook dat het virus zich niet verder verspreidt. Ik kom ruim op tijd om alles op te stellen en klaar te zetten, zodat ik de ruimte kan inspecteren en ervoor zorgen dat alle protocollen gehandhaafd worden. Het kan daardoor voorkomen dat een ruimte niet geschikt is en we moeten verplaatsen. Ook kan ik door een goede voorbereiding op locatie ervoor zorgen dat jullie zo min mogelijk tijd op de set hoeven te verblijven. En dat vermindert natuurlijk ook de kans op besmetting.

Al met al zorgt deze tijd er voor dat we creatief moeten zijn, maar met een mondkapje, 1.5 meter afstand en voldoende desinfectiemiddelen kunnen we samen deze uitdaging aan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen. Of je kunt direct een offerte aanvragen. Meer informatie over de video mogelijkheden, lees je bij ‘Diensten’.

Of lees hier het corona protocol opgesteld voor de audiovisuele sector: https://www.producentenalliantie.nl/covid-19-protocol.html

Skyless Media