Hoe kan ik laten zien hoe mijn product of dienst werkt?

Instructievideo

Een instructievideo kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Krijg je veel vragen van (potentiële) klanten hoe jouw product of dienst werkt? Helaas duidt dit erop dat jouw doelgroep je product of dienst nog niet helemaal begrijpt. Waarschijnlijk is het gevolg hiervan een extra druk op je klantenservice en dat je grote verkoopkansen laat liggen. Met een instructievideo of uitlegvideo kun je laagdrempelig en snel uitleggen hoe jouw product en dienst werkt. Met het gevolg dat je al die vragen over jouw product of dienst een heel stuk gaat terugdringen en tegelijkertijd je verkoop stimuleert.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Instructievideo laten maken

Laat gewoon zien hoe jouw product of dienst werkt. Mensen zijn zeer visueel ingesteld en zullen veel sneller begrijpen wat het antwoord op hun probleem is. Stroomlijn je aftersales en support afdeling door mensen snel te kunnen verwijzen naar de video. Zo kun je gemakkelijk en snel laten zien hoe het werkt of waarom jouw klant het niet aan de praat krijgt. Daarom ook is youtube een van de grootste online zoekmachines en zijn er ontelbare instructievideo’s of uitlegvideo’s te vinden. Het werkt en is zeer effectief. Zeker gezien de huidige corona omstandigheden kan dit een perfecte manier zijn om jouw doelgroep op ruime afstand te laten zien hoe iets werkt met een instructiefilm.

Hoe werkt een Instructievideo laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Instructievideo laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Instructievideo.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media