Hoe kan ik de sfeer en emotie van mijn evenement laten zien?

Eventvideo

Een evenementvideo kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Na afloop van je evenement wil je natuurlijk overbrengen hoe succesvol je evenement is geweest.  Het overbrengen van de juiste beleving is een grote uitdaging wanneer je je alleen kunt beperken tot foto’s en tekst. Een evenementvideo biedt de oplossing om de beleving op een makkelijke en krachtige manier over te brengen aan jouw doelgroep. Je neemt de kijkers mee en maakt ze enthousiast over jouw evenement. Daarnaast heeft je evenement door het inzetten van een evenementvideo een groter bereik. Kortom, met een video haal je het maximale uit je evenement!

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Eventvideo laten maken

Je hebt net een geslaagd evenement gehad voor al jouw klanten, personeel, relaties of wie dan ook. En je wilt dit ook laten zien, aan alle mensen die erbij zijn geweest maar ook aan iedereen die er volgende keer zeker bij moet zijn. Dat kan perfect met een eventvideo. Je kunt mensen wel vertellen wat een geweldig event het was, maar niets werkt beter dan het gewoon laten zien. Je kunt perfect de sfeer, de emotie en alles wat een event zo leuk maakt laten zien. En de video bereikt veel meer mensen dan bijvoorbeeld tekst, omdat het makkelijk deelbaar is. Maximaliseer de effectiviteit van jouw evenement en zorg dat er volgende keer nog veel meer mensen zijn.

Hoe werkt een Eventvideo laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Eventvideo laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Eventvideo.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media