Hoe laat ik potentiële werknemers mijn bedrijf of vacature zien?

Wervingsvideo

Een wervingsvideo kan dat zeer effectief.

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Je wilt je bedrijf op een goede manier profileren voor nieuwe potentiële werknemers maar voelt je beperkt in de traditionele middelen, zoals de vacaturepagina of “over ons” pagina? Met een wervingsfilm laat je aan potentiële nieuwe werknemers op een laagdrempelige en krachtige manier zien waarom ze juist bij jouw moeten gaan werken. Op deze manier onderscheid jij je van andere werkgevers en wek je meer interesse bij sollicitanten! 

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Wervingsvideo

Dit is recruitment nieuwe stijl. Vandaag de dag is de potentiële werknemer veel meer geneigd om te kiezen voor jouw bedrijf en een zeer loyaal werknemer te worden als je hem centraal stelt. Laat zien hoe ontzettend leuk jouw bedrijf is en hoe onwijs interessant jouw vacature is. Je kunt alle leuke, nieuwe collega’s, de inspirerende werkplek, de geweldige sfeer op de werkvloer allemaal laten zien. Maar ook wat de vacature concreet inhoudt op dagelijkse basis. Een wervingsfilm is hier ideaal voor, omdat mensen zeer visueel zijn ingesteld en veel meer betrokken zijn bij video dan bij tekst. Zeker in de huidige corona omstandigheden is dit een ideale manier voor een eerste kennismaking. Je hoeft alle sollicitanten niet de werkvloer mee op te nemen en kunt op afstand afspreken.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media