Welke soorten video zijn er allemaal mogelijk?

Videoproductie diensten

Videoproductie diensten 1

Eventvideo

Laat iedereen de sfeer proeven van jouw evenement.

Videoproductie diensten 2

Promotiefilm

Wat maakt jouw dienst of product de moeite waard.

Videoproductie diensten 3

Productvideo

Laat zien hoe jouw product of dienst werkt en wat de voordelen zijn.

Videoproductie diensten 4

Instructiefilm

Stroomlijn je klantenservice door te laten zien hoe jouw producten werken.

Videoproductie diensten 5

Wervingsvideo

Laat zien aan potentiele werknemers waarom ze bij jou moeten werken.

Video is bewezen effectief en blijft beter hangen.

Maar wat komt er nou allemaal kijken bij het produceren van een video?

Kort gezegd kent videoproductie drie fases: de preproductie, de productie en de postproductie. Of eigenlijke de voorbereidende fase, het draaien van de video zelf en het samenstellen en nabewerken van al het gedraaide videomateriaal.

Een concept bedenken, een script maken, een locatie en acteurs zoeken, etc hoort allemaal bij de preproductie. Vaak over het hoofd gezien maar heel belangrijk. Daarna naar de set om alle bedachte concepten om te zetten naar professionele videobeelden. Tenslotte wordt in de postproductie de edit, kleurcorrectie, animaties, audio, etc gedaan om tot een prachtig eindproduct te komen.

Video kent allerlei voordelen die inspelen op onze voorkeur voor visuele dingen.

Video is goed voor de SEO van jouw website. Met video op jouw website heb je 50 keer meer kans om op de eerste pagina van Google zoekresultaten te komen. Van alle data op het internet is 80% video. Youtube is na Google de meest gebruikte zoekmachine en per dag worden er maar liefst 5 miljard video’s bekeken en is groeiende. Video is tot wel 5x goedkoper dan traditionele print reclame, tot wel 5x. Daarnaast heeft het een globaal bereik en kun je de effectiviteit meten. Video blijft in 60% van de gevallen hangen bij de kijker, tegenover slechts 10% bij het lezen van tekst.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Klanten

De afgelopen jaren heb ik prettig samengewerkt met een uiteenlopende lijst met klanten voor allerlei soorten video's. Dit is slechts een kleine greep daaruit.

Skyless Media