Jouw bedrijf laten zien aan de wereld?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm kan dat perfect!

Mensen zijn visueel ingesteld en zullen veel beter reageren op video.

Een bedrijfsvideo of corporate film is een breed begrip. In principe is het een zakelijke video die jouw bedrijf, jouw product, jouw event of iets anders van jouw bedrijf laat zien. Er zijn vele soorten bedrijfsvideo beschikbaar, maar de meest voorkomende staan hieronder. Klik erop voor meer informatie over de specifieke soorten video.

Bedrijfsfilm 1

Eventvideo

Laat iedereen de sfeer proeven van jouw evenement.

Bedrijfsfilm 2

Promotiefilm

Wat maakt jouw dienst of product de moeite waard.

Bedrijfsfilm 3

Productvideo

Laat zien hoe jouw product of dienst werkt en wat de voordelen zijn.

Bedrijfsfilm 4

Instructiefilm

Stroomlijn je klantenservice door te laten zien hoe jouw producten werken.

Bedrijfsfilm 5

Wervingsvideo

Laat zien aan potentiele werknemers waarom ze bij jou moeten werken.

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

Bedrijfsfilm laten maken

Tegenwoordig zijn er zoveel bedrijven en val je niet makkelijk meer op. Een bedrijfsfilm kan daar verandering in brengen door jouw bedrijf, product of evenement persoonlijk voor te stellen aan de wereld. Laat zien wat het karakter is en de unieke aspecten zijn van jouw bedrijf. Video wekt emotie op en daarom worden mensen sneller overtuigd om voor jou te kiezen. Ook kun je perfect laten zien hoe jouw product werkt met een instructievideo. Of de sfeer en werkomstandigheden laten zien aan potentiële werknemers met een wervingsvideo. Of vertel een persoonlijk verhaal aan jouw werknemers of klanten en kijk ze in de ogen met een videoboodschap.

Hoe werkt een Bedrijfsfilm laten maken?

We beginnen de preproductie. Daarin gaan we samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we samen een script en kijken we wat er nodig is.

Daarna begint de productie fase, de uitvoerende fase. Hierin gaan we draaien en dus het concreet maken van het eerder ontwikkelde script.

Ten slotte gaan al deze gemaakte beelden en audio de postproductie in, de edit en nabewerkingsfase. Hierin wordt gezorgd dat alles samenkomt en een video oplevert die de boodschap zo goed mogelijk overbrengt. Dat is de kracht van video!

Hoeveel kost een Bedrijfsfilm laten maken?

Dat is een simpele vraag, maar heeft helaas geen simpel antwoord. Er zijn vele variabelen die de prijs van een video bepalen. Hoe lang moet de video worden? Wat is er nodig naast de camera en een statief? Is er een studio en belichting nodig? Zijn er acteurs of actrices nodig? Moeten er dingen voorbereid worden? Moeten er animatie elementen in? De lijst met vragen die bepalen hoeveel de film gaat kosten is bijna eindeloos en daarom ook goed aanpasbaar aan jouw specifieke wensen en situatie.Lees hier meer informatie over de prijs van een Bedrijfsfilm.

De prijs is dus opgebouwd op vele variabelen, maar met wat meer informatie over jouw gewenste video kan ik een goede schatting maken van de kosten. Of bereken hier direct je richtprijs. Hoe meer informatie je in kan vullen, hoe accurater de prijs wordt. En het is uiteraard 100% GRATIS en vrijblijvend! Of neem direct contact op.

  • Video wordt veel beter gevonden.
  • Video is 5x goedkoper dan print.
  • Video wordt 4x vaker bekeken dan tekst.
  • Video blijft 6x beter hangen.
  • Video is veel beter voor SEO.
Skyless Media