Wat kun je verwachten van het produceren van een video?

Aanpak

Aanpak 1

Stap 1 : Preproductie

De voorbereidende fase waarin we samen kijken naar de boodschap, het doel, de sfeer. Aan de hand daarvan wordt het script gemaakt en de productiefase voorbereid.

[meer info…]

Aanpak 2

Stap 2 : Productie

De uitvoerende fase waarin de video wordt gedraaid. Hier gaan wij samen het gemaakte script zo goed mogelijk ten uitvoer brengen en zorgen voor de mooiste beelden.

[Meer info…]

Aanpak 3

Stap 3 : Postproductie

De edit- en nabewerkingsfase. Hierin nemen we de gemaakte beelden en zorgen dat dit een compleet eindproduct wordt dat zo goed mogelijk voldoet aan jouw wensen.

[Meer info…]

De voordelen van Skyless Media op een rijtje.

Persoonlijk, direct contact zorgt voor minder ruis op de lijn, een beter eindresultaat en een beter betaalbare videoproductie. Vanuit Noord-Brabant, regio Breda, maar overal mogelijk. Je kunt jouw bedrijf laten zien aan potentiële klanten en de rest van de wereld. Bij Skyless Media ben je aan het juiste adres, want ik beschik over meer dan 10 jaar ervaring met zeer uiteenlopende soorten videoproducties. Ik maak graag eens kennis en vertel meer over de kracht van video. Dus neem contact op om samen te kijken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten naar beeld.

N Directe communicatie

Altijd direct contact met degene die de opdracht ook gaat uitvoeren van begin tot eind.

N Snelle doorlooptijd

Direct contact zorgt ook voor heldere communicatie wat leidt tot een snellere doorlooptijd.

N Scherpe prijs

Geen tussenpersonen zorgt voor minder overhead en dus een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Vragen? Neem contact met me op!

De drie fases van videoproductie

Globaal gezien kan de productie van een video worden ingedeeld in drie stappen.

Preproductie

De voorbereidende fase

We beginnen met het samen kijken naar de doelgroep, de boodschap en de toon van de video. Daarmee maken we een concept die dit zo goed mogelijk over kan brengen. Aan de hand daarvan maken we een script, gaan we kijken naar alle benodigde apparatuur, mensen en locatie voor een zo effectief en succesvol mogelijke draaidag. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Productie

De uitvoerende fase

Als de preproductie fase goed is gedaan, zal dit een leuke dag worden maar waarop wel hard gewerkt moet worden. Alles draait om dat plaatje en de emotie die daarop te zien is. Of dat nou in de studio is voor een greenscreen, op een evenement of op een bedrijfslocatie; we gaan er alles aan doen om het om te toveren tot een professionele set. Zo kunnen we alle beelden schieten die nodig zijn.

Postproductie

De afrondende fase

Tenslotte ga ik zelfstandig aan de slag in mijn eigen postproductie studio. Alle beelden bekijken en de beste shots uitkiezen. De beelden achter elkaar zetten en het componeren tot een edit die de juiste sfeer heeft die we vooraf hebben bedacht. Alle toeters en bellen zoals geanimeerde visuals, audio en voice-over  worden in deze fase toegevoegd om tot een prachtig geheel te komen.

Klanten

De afgelopen jaren heb ik prettig samengewerkt met een uiteenlopende lijst met klanten voor allerlei soorten video's. Dit is slechts een kleine greep daaruit.

Skyless Media